Bäste Resenär! Vi har just nu vissa tekniska störningar på grund av byte av bokningsplattform. Det påverkar framförallt vår online-incheckning, och vi hänvisar därför tillsvidare till incheckningsdiskar på respektive flygplats. Vi beklagar situationen och arbetar för att ha en lösning på plats så snart som möjligt.

Reseinformation

Vi hjälper till under hela resan

Oroa dig inte, vi lovar att ta väl hand om dina barn när de reser med vår UM-tjänst. Vi erbjuder barn mellan 5-11 år att resa med oss. För ett barn mellan 5-11 år och som skall resa utan en vuxen är det obligatoriskt att använda UM-tjänsten (en resenär som har fyllt 16 år räknas som vuxen och kan resa med medföljande barn). Ett tips för att ditt ensamresande barn skall känna sig trygg är att förklara i förväg vad som skall hända under resans olika delar, kom i god tid till incheckningen så ni inte behöver jäkta och se till att barnet har något litet att äta och sysselsätta sig med under flygresan. För bokning ber vi er kontakta vårt Callcenter + 46 (0) 770-790 700. Ensamresande barn skall bokas senast 48 timmar innan avresa. Ensamresande barn kan ej resa på Studentbiljett

Vår tjänst för ensamåkande barn säkerställer att ditt barn får sällskap genom säkerhetskontrollen och till gaten, kommer ombord på flygplanet, presenteras för kabinpersonalen, får hjälp med eventuellt bagage samt lämnas över till rätt person på resmålet (enligt skriftligt godkännande från en förälder/vårdnadshavare).