Bäste Resenär! Vi har just nu vissa tekniska störningar på grund av byte av bokningsplattform. Det påverkar framförallt vår online-incheckning, och vi hänvisar därför tillsvidare till incheckningsdiskar på respektive flygplats. Vi beklagar situationen och arbetar för att ha en lösning på plats så snart som möjligt.

Destinationer

Skidåkning och Fjälläventyr i Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby kan som enda skidort i Sverige stoltsera med en flygplats mitt i byn, endast några minuters promenad från skidbackar och boende. Med avgångar sex dagar i veckan är det bara cirka 2 timmars flygning från Arlanda, vilket gör det lättillgängligt för besökare. Som norra Sveriges största skidort erbjuder den cirka 40 nedfarter och ger enastående skidupplevelser för familjer och vänner mitt i en fantastisk fjällmiljö. Dessutom fungerar det som ett paradis för längdskidåkning och turåkning, med 40 km preparerade, elbelysta spår och ett flertal vinterleder.

På sommaren kan besökare njuta av fjällvandring längs den berömda Kungsleden, fiske och utforska den hisnande naturen i bergen. Oavsett om det handlar om vandring, fiske eller helt enkelt att beundra skönheten i de svenska fjällen, erbjuder Hemavan Tärnaby ett brett utbud av aktiviteter för alla typer av äventyrare.

Restid

1 h 45 min - 2 h 30 min

1 h 45 min från Arlanda, 2 h 30 min via Arvidsjaur eller Lycksele

Upp till

2 turer dagligen

Till Arlanda måndag - fredag två gånger dagligen. Samt en tur på söndagar

Bra att veta