Bäste Resenär! Vi har just nu vissa tekniska störningar på grund av byte av bokningsplattform. Det påverkar framförallt vår online-incheckning, och vi hänvisar därför tillsvidare till incheckningsdiskar på respektive flygplats. Vi beklagar situationen och arbetar för att ha en lösning på plats så snart som möjligt.

AJR

Arvidsjaur

Vi flyger till och från Arvidsjaur Airport måndag - fredag två gånger dagligen. Samt en tur på söndagar.

Destinationer

Arvidsjaur - Norra Sveriges Gömda Pärla

Arvidsjaur Airport, beläget i det vackra landskapet i norra Sverige, är en viktig knutpunkt för regionen. Denna lilla flygplats erbjuder förbindelser till både inrikes- och internationella destinationer och fungerar som en portal till den omgivande vildmarken.

Staden Arvidsjaur är omgiven av vidsträckta skogar och sjöar och erbjuder besökare möjligheter till en mängd olika utomhusaktiviteter, inklusive vandring, fiske och skidåkning. Med sin fridfulla atmosfär och närhet till naturen är Arvidsjaur en idealisk destination för den som söker äkta svensk naturupplevelse.

Restid

1 h 40 min - 2 h 30 min

Vissa turer mellanlandar på South Lapland Airport

Upp till

Två turer dagligen

Till Arlanda måndag - fredag två gånger dagligen. Samt en tur på söndagar

Bra att veta

  • Arvidsjaur flygplats är en regional flygplats belägen utanför Arvidsjaur. Avståndet fågelvägen till centrum är 5 km, och med bil 11 kilometer.
  • Kontakt: För att kontakta Arvidsjaurs flygplats ring 0960-173 80
  • Mer info om flygplatsen hittar du på Arvidsjaur Airport